Doorzoek Fun-Events Group


Kids Concepts

Concepten speciaal voor kids jong en oud, Kids-Concepts bezit de know how deze zorgt voor unieke en opvallende ideeën deze kids als doelpubliek aanspreken. Concepten voor bedrijven, festivals, scholen, steden en gemeenten tot marketing campagnes en vele andere mogelijke kids gerichte producten en activiteiten.

Samen met U als mogelijke klant bespreken we uw wensen mogelijk in combinatie met onze eigen Kids concepten deze geschikt zijn voor U om zo tot één geheel te komen dit volledig binnen wensen / budget en andere verwachtingen vallen.

Alle diensten en benodigdheden voor een geslaagd concept onder één professioneel naam “KIDS CONCEPTS”, wens je gebruik te maken van één of meerdere diensten en benodigdheden of zie je Kids-Concepts als totaal organisator. Met onze jarenlange ervaringen en alles onder één dak zorgen wij van A tot Z voor een vlot en veilig verloop.

Kids-Concepts bouwt op regelmaat nieuwe concepten en zal deze aan mogelijke potentiële klanten voorstellen.

Zijn er mogelijkheden om samen met verschillende partners in zee te gaan of sponsors te contacteren , hiervoor zal ook “Kids Concepts” samen met U als klant het nodige doen.

Van op maat gemaakte animatie pakketten, al dan niet in thema tot school activiteiten zoals sportdagen , schoolfeesten en vele andere. Van Kinderfestivals tot kinderspeeldorpen, promotie- & marketing campagnes.

Kids-Concepts is ook geschikt voor beurzen, attractieparken, opvangcentra, gevangenissen, dierentuinen, bibliotheken, televisie en vele andere.

Kids Concepts = Fun-Kids met extra know how

 

 

 

Fun-Events Group

Te Ontdekken

En Meer ...

Social Media